Diensten - CommerciŽle koeltechniek
Diensten - CommerciŽle koeltechniek
Home
Historie
Diensten
Industriële koudetechniek
Commerciële koeltechniek
Offertebeoordeling
Binnenklimaat
Uitfasering R22
Energieonderzoeken
Innovaties, studies en ontwikkelingen
Subsidies
Wet Milieubeheer
Totale advisering
Thermografisch onderzoek
Schade expertise
Monitoring energieverbruik
Expertise
Referentielijst
Vacatures
Contact
 

Adviesburo Verhoef is bij diverse supermarktorganisaties betrokken op het gebied van koeltechniek. De koeling verbruikt al snel 60% van het totale energieverbruik van een supermarkt. Voor een energiezuinige supermarkt is het belangrijk om een energiezuinige koelinstallatie te realiseren.

Supermarkten kunnen optimaal gebruik maken van restwarmte uit de koelinstallatie. In het verleden zijn door Adviesburo Verhoef een aantal concepten ontwikkeld waardoor verwarmingsinstallaties uit de supermarkten zijn verdwenen. Bij een optimale inrichting van de restwarmte benutting uit de koelinstallatie kan de supermarkt zelfs als warmteleverancier dienst doen. Een aantal concepten hiervoor zijn ontworpen en inmiddels in uitvoering.

Doordat de koeling een belangrijke rol speelt in het energieverbruik van een supermarkt is het van belang om bij renovatie, re-modeling of een nieuwbouw de juiste keuze voor de koeling te maken. Adviesburo Verhoef kan u in dit traject begeleiden door middel van offertevergelijkingen en/of het opstellen van een werkomschrijving. Werkomschrijving kunnen specifiek zijn voor een nieuwbouw of verbouwing, maar ook een langdurig karakter hebben. Voor een langdurig gebruik wordt de werkomschrijving afgestemd op een winkelformule.

Adviesburo Verhoef is een betrouwbare partner voor uw koel en vriesinstallatie. Graag verwijzen wij naar onze referentieprojecten en eventuele subsidie mogelijkheden.