Diensten - IndustriŽle koudetechniek
Diensten - IndustriŽle koudetechniek
Home
Historie
Diensten
Industriële koudetechniek
Commerciële koeltechniek
Offertebeoordeling
Binnenklimaat
Uitfasering R22
Energieonderzoeken
Innovaties, studies en ontwikkelingen
Subsidies
Wet Milieubeheer
Totale advisering
Thermografisch onderzoek
Schade expertise
Monitoring energieverbruik
Expertise
Referentielijst
Vacatures
Contact
 

Adviesburo Verhoef is nationaal en internationaal betrokken bij het ontwerp en de realisatie van een groot aantal industriŽle koel en vriesinstallaties. Voor de meeste van onze klanten is de koel en vriesinstallatie het kloppend hart van de onderneming. Hierbij geldt dat bij uitval van de koel en vriesinstallatie de bedrijfsvoering in gevaar is. Een goed ontwerp is hierdoor van essentieel belang.

Het ontwerp van de koel en vriesinstallatie is een proces wat leidt tot een ontwerp op maat. Elk ontwerp is uniek, of het nu een nieuwbouw of een verbouw, renovatie betreft. Elementen die van invloed zijn op het ontwerp zijn ondermeer: het gewenste logistieke proces, energiezuinigheid, milieuvriendelijkheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit, wetgeving en natuurlijk de financiŽle consequenties.

Het ontwerp van de koel en vriesinstallatie is bij nieuwbouw van grote invloed op de bouw. Afstemming van benodigde voorzieningen en afstemming van de locatie van grote leidingen en componenten moet in een vroeg stadium plaatsvinden om knelpunten te voorkomen en het bouwproces voorspoedig te laten verlopen. Het vroegtijdig deelnemen is ook belangrijk om de restwarmte uit de koel en vriesinstallatie zo optimaal mogelijk te benutten in het totale plan. Het nodig hebben van een verwarmingsinstallatie komt hierdoor nog zelden voor.

Adviesburo Verhoef is een betrouwbare partner voor uw koel en vriesinstallatie. Graag verwijzen wij naar onze referentieprojecten, uitfasering R22 en eventuele subsidie mogelijkheden.