Diensten - Schade expertise
Diensten - Schade expertise
Home
Historie
Diensten
Industriële koudetechniek
Commerciële koeltechniek
Offertebeoordeling
Binnenklimaat
Uitfasering R22
Energieonderzoeken
Innovaties, studies en ontwikkelingen
Subsidies
Wet Milieubeheer
Totale advisering
Thermografisch onderzoek
Schade expertise
Monitoring energieverbruik
Expertise
Referentielijst
Vacatures
Contact
 

Adviesburo Verhoef wordt regelmatig ingezet voor het beoordelen van schades. Schades zijn te verdelen in grofweg twee groepen, namelijk:

 • productschade;
 • mechanische schade.
 • Productschade
  Regelmatig wordt Adviesburo Verhoef benaderd voor het achterhalen van de oorzaak van productschade. De productschade uit zich in verschillende vormen zoals: temperatuur, schimmels of inzakkende dozen. Door onze jarenlange ervaring in de AGF, is Adviesburo Verhoef in staat om in een kort tijdsbestek de oorzaak van de schade vast te stellen.

  Mechanische schade
  Veel eerder dan verwacht of onverwachts valt er weleens een koel- vries of klimaatinstallatie uit of begeven onderdelen het. Het ťťn op ťťn vervangen van een onderdeel (zoals een compressor) of het resetten van een installatie is niet altijd verstandig. Om herhaling te voorkomen is het verstandig om de oorzaak van de uitval te achterhalen. Mogelijke oorzaken zijn o.a.: mechanisch falen, foutief ontwerp (koeltechnisch en waterzijdig), foutieve regeling of een menselijke fout.

  Adviesburo Verhoef kan voor u de oorzaak van de uitval achterhalen. Daarnaast kunnen we u adviseren bij het herstel van de uitval.