Expertise
Expertise
Home
Historie
Diensten
Expertise
Referentielijst
Vacatures
Contact
 

AGF producten
Vanaf de oprichting van Adviesburo Verhoef wordt een groot deel van onze werkzaamheden verricht in de AGF sector. Eind jaren 70 waren het voornamelijk veilingen die over voorzieningen beschikte om AGF producten onder optimale bewaarcondities op te slaan. Adviesburo Verhoef beschikt over adviseurs die beschikken over actuele kennis betreffende de opslag van AGF producten.

De specifieke product kennis wordt hierbij ingezet tijdens de ontwikkeling van logistieke processen en ontwerp van koel- en vriesinstallaties en afkoelsystemen.

Koeltechniek
Vanaf de oprichting is de specialistische kennis op het gebied van koeltechniek de rode draad binnen Adviesburo Verhoef. Alle adviseurs beschikken over de benodigde koeltechnische kennis. De specialistische koeltechnische kennis blijft actueel doordat Adviesburo Verhoef voorop loopt en blijft lopen. Continue wordt er studies verricht naar verbeteringen met behoud van betrouwbaarheid.

Binnenklimaat
Verblijven in een optimaal binnenklimaat is essentieel voor het leveren van prestaties. De beheersing van temperatuur, vochtigheid en verse lucht is een specifieke discipline. Een niet gecontroleerd binnenklimaat kan leiden tot bijvoorbeeld tochtklacht bij kantoortoepassingen of een onbeheersbaar productieproces.

Schade expertise
Door de specifieke kennis op het gebied van koeltechniek en producteigenschappen van AGF, is Adviesburo Verhoef uitstekend in staat om de oorzaak van mechanische of productschades te achterhalen. De adviseurs van Adviesburo Verhoef zijn hoog opgeleid in combinatie met praktische ervaringen uit de praktijk.

Subsidies
Koel- en vriesinstallatie verbruiken een enorme hoeveelheid energie. Energiezuinige koel- en vriesinstallaties en de daaraan gekoppelde voorzieningen komen regelmatig voor subsidie in aanmerking. De adviseurs van Adviesburo Verhoef zijn goed op de hoogte van de geldende subsidieregelingen en verwerkt de uitgangspunten in het ontwerp van de koel- en vriesinstallatie.