Vacatures van Adviesburo Verhoef
Vacatures van Adviesburo Verhoef
Home
Historie
Diensten
Expertise
Referentielijst
Vacatures
Contact
 
Vacature adviseur koeltechniek download als pdf

Adviesburo Verhoef is een erkend adviesbureau op het gebied van koeltechniek, in verschillende sectoren zoals groente en fruit en vleesverwerkende industrie. Het dienstenpakket van Adviesburo Verhoef omvat het gehele gebied van haalbaarheid, technische omschrijving, engineering, projectbegeleiding, oplevering, onderhoudsadviezen, etc. van koeltechnische installaties. Tot het dienstenpakket behoort ook de kennis en verzorgen van milieuvergunningen en subsidietrajecten. Adviesburo Verhoef biedt haar diensten aan in Nederland en internationaal.

Naast advisering op het gebied van koeltechniek, voert Adviesburo Verhoef studies uit naar innovaties en eigen ontwikkelingen.

Functieomschrijving:
Als adviseur ben je verantwoordelijk voor het objectief adviseren van klanten op het gebied van koeltechniek en zijn omgeving (vergunning, wetgeving, subsidie). Als adviseur sta je de klant bij, bij het maken van de juiste keuzes. Hierbij wordt rekening gehouden met de specifieke eigenschappen van de klant. Tot het werk behoort het uitvoeren van haalbaarheidsonderzoeken, opstellen van een plan van aanpak, technische omschrijvingen, aanbestedingen, gunningadvies en projectbegeleiding tijdens de realisatie.

Wat vragen wij:
  • Afgeronde technische HBO opleiding richting proces (koel) techniek met kennis van thermodynamica of een vergelijkbare praktische ervaring;
  • Affiniteit met en kennis van koel- en vriesinstallaties;
  • Kennis van klimaatgebonden installaties is een pre;
  • Kennis op het gebied van projectmanagement;
  • Resultaatgerichte, commerciŽle instelling;
  • Goede contactuele eigenschappen;
  • Positieve en flexibel ingesteld.

Andere eigenschappen die wij belangrijk vinden zijn gedrevenheid en een stevige persoonlijkheid. Je inspireert en motiveert je teamgenoten en draagt daarmee bij aan de hoge kwaliteit van onze dienstverlening.

Wat bieden wij:
Adviesburo Verhoef biedt je uitdagende projecten in een prettige werkomgeving. Daarnaast biedt Adviesburo Verhoef je mogelijkheden om te werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Informatie en sollicitatie:
Match4U B.V. verzorgt de werving en selectie voor Adviesburo Verhoef. Ben jij ervan overtuigd dat jij de persoon bent die een professionele bijdrage kan leveren aan Adviesburo Verhoef en over de juiste technische kennis en ervaring beschikt?

Stuur je CV met onderbouwing waarom jij de kandidaat bent naar info@match4U.nl. Een test kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.