Voorkom herhaling van productschade of mechanische schade

Met de onze expertise maakt u de juiste keuze voor het herstellen of vervangen van componenten.

Schade expertise

Adviesburo Verhoef wordt regelmatig ingezet voor het beoordelen van schades. Schades zijn te verdelen in grofweg twee groepen, namelijk:

Productschade
Regelmatig wordt Adviesburo Verhoef benaderd voor het achterhalen van de oorzaak van productschade. De productschade uit zich in verschillende vormen zoals temperatuur, schimmels of inzakkende dozen. Door onze jarenlange ervaring in de AGF is Adviesburo Verhoef in staat om in een kort tijdsbestek de oorzaak van de schade vast te stellen.

Graag bespreken wij na vaststelling van de oorzaak de mogelijkheden om herhaling van de schade te voorkomen.

Mechanische schade
Veel eerder dan verwacht of onverwachts valt er weleens een koel-, vries- of klimaatinstallatie uit of begeven onderdelen het. Het één op één vervangen van een onderdeel (zoals een compressor) of het resetten van een installatie is niet altijd verstandig. Om herhaling te voorkomen is het verstandig om de oorzaak van de uitval te achterhalen. Mogelijke oorzaken zijn o.a. mechanisch falen, foutief ontwerp (koeltechnisch en waterzijdig), foutieve regeling of een menselijke fout.

Adviesburo Verhoef kan voor u de oorzaak van de uitval achterhalen. Daarnaast kunnen we u adviseren bij het herstel van de uitval.